25th Edition for Men

256,06 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

25th Edition for Men

Creat special pentru Forever, cu o combinatie voluptoasa masculina.

Lasa-te fermecat de aromele proaspete si ispititoare al parfumului 25th Edition for Men (busuioc, lavanda mediteraneana, ananas proaspat si bergamote de Calabria.)

Lasa-te fermecat de aromele proaspete si ispititoare ale parfumurilor 25th Edition for Men Cologne si 25th Edition for Women Eau de Parfum. Create special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiti parfumeuri francezi aceste esente deosebite ofera veritabila placere a unui subtil elixir.

25th Edition for Men este un parfum fluid, aromatic fougère, o voluptuoasa combinatie masculina, cu prospetimea conferita de notele verzi (fougère-feriga), ierburile aromate, citrice si esente lemnoase. Nota sa de varf emana mirosul frunzelor de busuioc, al lavandei mediteraneene, al ananasului proaspat si al bergamotelor de Calabria. Notele de mijloc preiau aceeasi impresie si aduc adieri de muscata, frunze de ceai si de mere Granny Smith. Compozitia dezvaluie la final profunzimea notei de baza masculine conferite de muschi de scoarta de stejar, si lemn de santal de Mysore, senzualitatea moscului, parfumul lemnului de cedru de Virginia si al boabelor de Tonka.

INGREDIENTE:

Alcool denaturat, parfum, apa demineralizata.

volum net: 50 ml.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
25th-edition-for-men-art0511
100000 Produse