Sapun aloe vera
  • Sapun aloe vera
  • Sapun aloe vera
  • Sapun aloe vera
  • Sapun aloe vera
  • Sapun aloe vera

Aloe Hand & Face Soap

70,04 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Aloe Hand & Face Soap

O curatare a pielii fara a usca si irita, ca majoritatea sapunelor solide. Face spuma multa ce se clateste usor, lasand pielea suplu, matasoasa si moale. Este ideal ca si sampon pentru copii mici, fiindca nu irita ochii. Se poate folosi si de cei care au dermatita si piele uscata.

Are pH controlat si ste biodegradabil.

Aloe Hand & Face Soap, sapun lichid hidratant cu Aloe vera, dens, perlat-iridiscent, pentru igiena mainilor si a fetei. Curata epiderma fara a o usca, produce o spuma abundenta, placuta, discret parfumata, care se indeparteaza cu usurinta, lasand pielea perfect curata, moale, supla si matasoasa. Nu produce iritatiile pe care le genereaza in mod frecvent sapunurile solide.

Nu irita ochii, fiind ideal ca sampon pentru copii sau adulti, este biodegradabil, are pH controlat si actiune delicata, motiv pentru care se poate folosi pentru toaleta cotidiana a fetei, mainilor si corpului. Formula sa este indicata celor care prezinta iritatii sau epiderma sensibila. Ambalat pentru a fi usor de utilizat, este discret parfumat, motiv pentru care devine un produs ideal pentru intreaga familie.

INGREDIENTE

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, cocoamfodiacetat disodic, laurilsulfat de sodiu, lauretsulfat de sodiu, propilenglicol, PEG-80 sorbitan laurat, tridecetsulfat de sodiu, PEG-150 distearat, cocamidopropil de hidroxisultaina, lauret-13 carboxilat sodic, glicolstearat, DEA-cocamida, diazolidiniluree, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona, parfum.

Volum net: 473 ml

ADMINISTRARE

Deblocati pompa ambalajului si eliberati o cantitate mica de sapun lichid in palmele umezite. Formarea unei spume abundente presupune o curatare eficienta; spuma se indeparteaza prin clatire cu apa calduta, apoi epiderma se usuca foarte bine prin tamponare cu un prosop moale.

REDUCERE 15%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 15% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Reducere 15% Aloe Vera Forever Living
aloe-hand-soap-art1180
100000 Produse