Aproape de patru decenii, Forever se dedică faptului ca produsele să fie cunoscute pe întreaga lume. Să fie cele mai bune, naturale, hrănitoare pentru Sănătatea și Frumusețea noastră din belșug. 

Îți recomandăm fără frică, noi l-am testat și avem încredere în produsele Forever, încât oferim garanția returnării în termen de 30 de zile.
Dacă nu ai găsit satisfacția la comenzi forever, nu ești mulțumit de produsele Aloe de la Forever Living Products te rugăm să returnezi fără nici o jenă și vei primi contavaloarea înapoi.
Suntem mândri și bucuroși că putem face fericiți milioane de oameni cu comenzi forever, cei care savurează Aloe Vera produse de FLP.

La Forever Living cumperi mai ieftin!

Poti obtine un card gratuit promotional de 5% reducere direct la prima ta comanda online, pe loc!

Pentru comenzi forever urmeaza pasii de mai jos

Pasul 1, Cauta produsele dorite

Poti cauta produsele forever in partea dreapta sus in sectiunea "Cauta",  sau prin navigare intre pe categorii de produse in bara laterala stanga.

Pasul 2, Adauga produsele in cos

Apasand butonul "Adauga in cos" produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. CANTITATEA de produse poate fi facuta in ultimul pas de comanda, dupa simpla autentificare sau inregistrare la comenzi forever.

Pasul 3, Plasarea comenzii forever

Aveti doua modalitati de plata la produse forever. Daca comanda ajunge la o valoare de 25 EURO Forever Living Romania va ofera o reducere de 5% la valoarea cosului de cumparaturi cat si la toate comenzile ulterioare. Reducerea puteti accesa prin simpla completare a formularului de inregistrare si raspuns la email-ul de verificare. ATENTIE! Introduceti date reale pentru a beneficia de reducerea forever. Daca comanda forever este sub aceasta valoare comanda poate fi achitata prin butonul de "Plateste acum" si  puteti opta sa deveniti membru Forever Living ulterior, oricand.

Pasul 4, Receptionarea produselor forever

Produsele forever vor fi aduse acasa de catre curier sau pot fi receptionate de la sediul Forever Living Romania.

Pentru mai multe informatii suntem disponibili zilnic intre 9:00-18:00 prin tel: 0745 501754

Acceseaza FORMULARUL DE COMANDA ALOE FOREVER LIVING.

Oportunitate de afacere Forever Living

Marketing pe mai multe niveluri după cifre 

Acum că ai citit poveștile despre oameni care au descoperit beneficiile marketingului pe mai multe niveluri, poți începe să-ți modelezi propriile. La urma urmei, persoanele din echipa sunt doar câteva dintre milioanele cărora le place să facă parte din această industrie. 

8 din 10 persoane care sunt implicate în vânzarea directă a companiei lor pe baza calității produselor pe care le distribuie. 

9 din 10 spun că este probabil să continue cu compania lor actuală. 

4 din 5 spun că și-ar recomanda compania unui prieten 

7 din 10 sunt de acord că vânzarea directă i-a ajutat să îmbunătățească încrederea și respectul de sine 

88% dintre cei implicați în vânzarea directă sunt femei. 

Aproape 80% dintre persoanele implicate se declară mulțumite de activitatea lor și de direcția în care se îndreaptă afacerea lor.

85% sunt de acord că vânzarea directă le permite să cunoască oameni noi 

81% spun că este o modalitate excelentă de a câștiga venituri suplimentare 

Cum arată aceste numere la tine? 

Milioane de oameni din întreaga lume își găsesc un loc prin marketingul pe mai multe niveluri. Fie că este vorba de venituri suplimentare, reduceri la produse sau de a face parte dintr-o comunitate, această afacere este aici pentru a rămâne, iar oportunitățile sunt nelimitate.