Aproape de patru decenii, Forever se dedică faptului ca produsele să fie cunoscute pe întreaga lume. Să fie cele mai bune, naturale, hrănitoare pentru Sănătatea și Frumusețea noastră din belșug. 

Îți recomandăm fără frică, noi l-am testat și avem încredere în produsele Forever, încât oferim garanția returnării în termen de 30 de zile.
Dacă nu ai găsit satisfacția la comenzi forever, nu ești mulțumit de produsele Aloe de la Forever Living Products te rugăm să returnezi fără nici o jenă și vei primi contavaloarea înapoi.
Suntem mândri și bucuroși că putem face fericiți milioane de oameni cu comenzi forever, cei care savurează Aloe Vera produse de FLP.

La Forever Living cumperi mai ieftin!

Poti obtine un card gratuit promotional de 5% reducere direct la prima ta comanda online, pe loc!

Pentru comenzi forever urmeaza pasii de mai jos

Pasul 1, Cauta produsele dorite

Poti cauta produsele forever in partea dreapta sus in sectiunea "Cauta",  sau prin navigare intre pe categorii de produse in bara laterala stanga.

Pasul 2, Adauga produsele in cos

Apasand butonul "Adauga in cos" produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. CANTITATEA de produse poate fi facuta in ultimul pas de comanda, dupa simpla autentificare sau inregistrare la comenzi forever.

Pasul 3, Plasarea comenzii forever

Aveti doua modalitati de plata la produse forever. Daca comanda ajunge la o valoare de 25 EURO Forever Living Romania va ofera o reducere de 5% la valoarea cosului de cumparaturi cat si la toate comenzile ulterioare. Reducerea puteti accesa prin simpla completare a formularului de inregistrare si raspuns la email-ul de verificare. ATENTIE! Introduceti date reale pentru a beneficia de reducerea forever. Daca comanda forever este sub aceasta valoare comanda poate fi achitata prin butonul de "Plateste acum" si  puteti opta sa deveniti membru Forever Living ulterior, oricand.

Pasul 4, Receptionarea produselor forever

Produsele forever vor fi aduse acasa de catre curier sau pot fi receptionate de la sediul Forever Living Romania.

Pentru mai multe informatii suntem disponibili zilnic intre 9:00-18:00 prin tel: 0745 501754

Acceseaza FORMULARUL DE COMANDA ALOE FOREVER LIVING.