ARGININA MOLECULA EREI MODERENE
   02/01/2021 21:03:35
ARGININA MOLECULA EREI MODERENE

L-Arginina este un aminoacid foarte important, care este convertit în oxid nitric în interiorul organismului. Molecula cea mai cercetată a lumii științifice moderne care ar fi?, dacă nu Oxidul nitric NO! În cea mai mare parte fiind sintetizată la nivelul endoteliului vascular, după care este eliberată în fluxul sanguin. Are un rol foarte important la relaxarea mușchilor netezi din peretele vaselor, astfel ajutând în mare parte circulația sângelui dând o bună funcționare a tuturor organelor.

În majoritatea suplimentelor alimentare ce conțin acest aminoacid brevetat într-un procent suficient de mare, de exemplu 5000 mg  la Arginina plus, efectul dorit nu rămâne în urmă. Deci putem vorbii despre efectele dorite cum ar fii, ameliorarea chiar și lipsa durerii de cap, a migrenei, scăderea tensiunii arteriale la un nivel sănătos.

Crește imunitatea organismului, omul devine mai puternic în fața microorganismelor.

Are un rol important în refacerea oaselor, contribuie la creșterea masei musculare. Activează metabolismul, ajutând digestia, descompunerea grăsimilor, are un rol important în metabolismul glucidelor în special al glucozei. Reziduurile metabolice reduce la o cantitate minimă, ajutând de asemenea eliminarea radicalilor liberi.

Arginina are un rol important în suferința de diabet, acționează asupra parametrilor în sindromul metabolic, descrește nivelul colesterolului ce se mărește la diabetici, reduce obezitatea abdominală și tensiunea arterială. În timp ce are grijă de masa musculară,  ajută la reducerea țesuturilor grase. 

Un efect pozitiv în plus este stimularea pancreasului, să producă insulină, la cei insulino – dependenți.

Dacă pe lângă L arginină mai conține vitamine și antioxidanți ce se află în ingrediente după cum sunt vinul roșu pentru menținerea nivelului normal de colesterol; coacăze negre  și fructe uscate pentru menținerea sănătății mentale; pentru o bună funcționare a articulațiilor cu cireșele morello; datorită conținutului de rodie un antioxidant puternic, se cunoaște că Capacitatea de Absorbție a Radicalilor liberi de Oxigen (CARO)  este foarte ridicat la acest fruct. Conținut de mere, zmeură, soc și coacăze ajută la neutralizarea radicalilor liberi.

Alte beneficii ce putem obține cu ajutorul L Arginina sunt următoarele: cine nu ar dori dintre noi o trezire mai ușoară dimineața? Cred că majoritatea dintre noi este dornic să adoarmă repede, să aibă un somn liniștit, și o trezire plăcută dimineața.

Cine dorește să remodeleze corpul, în loc de grăsimi să aibă o masă musculară sănătoasă și crescută în volum, prin subțierea țesutului adipos? Folosiți arginina plus cu încredere!

Sunteți dornic ca febra musculară să se reducă la minim după sport, consumați arginina cu apă, gel de aloe sau amestecată cu lapte.

Îmbunătățirea circulației sanguine pentru o mai bună funcționare a organismului, pentru întărirea imunității, pentru remodelarea corporală, pentru curățirea ficatului, pentru diminuarea colesterolului, contribuie la sănătatea gingiei, un bine luptător împotriva virusurilor, bacteriilor.  Deci merită să-l guști, să bei, să consumi, pentru sănătatea Ta în plus arginina!

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments