• Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus

130,15 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Ginkgo Plus

Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului” si fructele de Schizandra sunt componentele Forever Ginkgo Plus.

Cu o circulatie cerebrala imbunatatita esti mai fresh, cu o memorie mai buna, activitatea ta zilnica devenind o placere.

Intretineti-va creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, ale carui proprietati sunt cunoscute de peste cinci milenii!

Forever Ginkgo Plus este o combinatie unica de patru plante originare din China. Extractului din frunze de Ginkgo biloba, ingredientul principal, i-au fost asociate trei alte renumite ingrediente vegetale: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schizandra si Remediul Fo-ti.

Se cunoaste faptul ca Ginkgo este cea mai veche specie de arbori care a supravietuit. Acest arbore traieste incredibil de mult (chiar peste 1.000 de ani) si este extrem de rezistent fata de ciuperci si insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute suplimente nutritive in Europa si America de Nord.

Extractul din frunze de ginkgo contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor, avand si proprietati antioxidante. S-a dovedit ca ginkgo imbunatateste circulatia cerebrala, ceea ce il face un remarcabil “tonic al creierului”.

REDUCERE 15%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 15% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Reducere 15% Aloe Vera Forever Living
forever-ginkgo-plus-art0102
100000 Produse