Aloe MSM Gel

134,28 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Daca doriti calmarea rapida a durerilor, folositi cu incredere Aloe MSM Gel.

Alinarea durerilor oricând este nevoie

Daca doriti calmarea rapida a durerilor, folositi cu incredere Aloe MSM Gel. MSM este abrevierea pentru Metil-Sulfonil-Metan, o forma de sulf organic, prezent in majoritatea organismelor vii. Sulful este a treilea element ca pondere in structura organismului uman.

Un alt ingredient-cheie al acestui produs este gelul stabilizat de Aloe vera. Aloe MSM Gel combina calitatile acestor componente cu cele ale extractelor vegetale si ale altor ingrediente renumite pentru usurarea durerilor.

INGREDIENTE

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, dimetil-sulfona (metil-sulfonil-metan), glicerina, trietanolamina, dimeticon, extract din frunze de Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), hialuronat de sodiu, alantoina, tocoferol (vitamina E naturala), ulei din frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), extract din frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract din scoarta de salcie (Salix alba), polisorbat 80, acid ascorbic, carbomer, EDTA disodic, metilparaben, diazolidiniluree.

continut: volum net: 118 ml

MOD DE UTILIZARE

Se va aplica un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masandu-se usor pana la perfecta patrundere in piele. Se va evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental cu ochii, se recomanda clatire abundenta cu apa, timp de cateva minute. Aplicarea produsului poate fi repetata la nevoie.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
aloe-msm-gel-art0432
100000 Produse