Forever Pomesteen Power

142,21 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Pomesteen Power

Este un antioxidant foarte puternic, cu o importanta vitala pentru sanatatea si  starea noastra de bine. Are gust placut de fructe de padure si exotice. Fiind o sursa de vitamine A, C, E si fier.  Contine suc de rodii, de mure, de afine; suc de pere şi extract din seminţe de struguri, plus suc de zmuera, suc de mangostan ("Regina fructelor").

Specialistii sunt unanim de acord ca antioxidantii au o importanta vitala pentru sanatatea si  starea noastra de bine. In prezent, disputa specialistilor din domeniul nutritiei se poarta pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietati antioxidante, fructul cu cel mai ridicat continut de xantone sau fructul cu cea mai ridicata valoare CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen). Forever Pomesteen Power raspunde tuturor acestor exigente, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus mentionate: rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si seminte de struguri.

CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care  arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi, te protejeaza de cancer. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marja larga de variatie chiar la testarea aceluiasi fruct, efectuata la momente diferite după recoltare. Este foarte important de stiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla în topul listei valorilor CARO, in special rodia si mangostanul.

Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. În plus, constituie o sursă importantă de vitamine A, C, E şi fier.

Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia. Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit "Regina fructelor". Valoarea sa CARO este ridicată, fiind foarte bogat în xantone. Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.

 Suc de rodie, suc de pere, suc de mangostan (Garcinia mangostana  L.), suc de zmeură, suc de mure, suc de afine şi extract din seminţe de struguri.

ALTE INGREDIENTE:

Sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei).

CONŢINUT: 473 ml

ADMINISTARE:

30 ml zilnic sau după dorinţă, preferabil înainte de masă.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
forever-pomesteen-power-art0598
100000 Produse