Forever Bee Propolis

142,81 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis este un produs 100% natural, antiinfectios, antibacterial, antiseptic. 

Vrei un "cocteil" adevarat de substante vindecatoare? 

Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis te ajuta, fiind plin de substante nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi si o serie de alte microelemente.

UN IMUNSTIMULATOR NATURAL

Cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe.

Propolisul are o istorie de peste 5000 de ani. Asirienii si grecii il utilizau pentru mentinerea sanatatii. Forever Bee Propolis contine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B si este imbogatit cu laptisor de matca, fiind un excelent stimulent imunitar natural.

Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens desertice, nepoluate. Pentru a asigura mentinerea puritatii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs 100% natural si nu contine conservanti sau coloranti artificiali. Propolisul este, de asemenea, o forma excelenta de hrana, plina de substante nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi si o serie de alte microelemente.

INGREDIENTE

Propolis de albine 500 mg

ALTE INGREDIENTE

Miere, proteine izolate din soia, pulbere de roscove, dioxid de siliciu, aroma de migdale, acid stearic, croscarmeloza sodica, laptisor de matca.

Contine soia si migdale.

continut: 60 tablete

ADMINISTRARE

1 tableta de 2 ori pe zi.

Consultati medicul inainte de folosirea acestui produs sau a oricarui alt supliment alimentar.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
forever-bee-propolis-art0009
100000 Produse